EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - Atatürk Ortaokulu

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Koray KURTAR Okulumuzu Ziyaret ederek Judo 57. kg. da Türkiye 1.si olan Ceren AKAY'a hediyelerini takdim etti.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Rümeysa Uzun "İstiklâl Marşımızı Ezbere Okuma" yarışmasında İlçe 1. si olarak bizleri gururlandırmıştır.

Kas

DOÇ .DR. DZ. YRB. DOĞUŞ ÖZKAN KİMDİR

1980 yılında Uzunköprü’de doğan Doğuş ÖZKAN; Naim ve Özgün ÖZKAN çiftinin 3 çocuğundan biridir.

İlkokul eğitimini 1987-1992 yılları arasında Atatürk Ortaokulunda, ortaokul öğrenimini ise 1992-1996 yılları arasında Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. 1996 yılında Deniz Askeri Lisesine katılmış ve eğitimini tamamlamak üzere 1999 yılında Deniz Harp Okuluna geçiş yapmıştır. 2003 yılında Deniz Harp Okulundan Teğmen olarak mezun olmuş 2003-2016 yıllarında Deniz Kuvvetleri Komutanlığında farklı görevlerde bulunmuştur. Yıldız Teknik Üniversitesinde doktorasını yapmasının ardından 2016 yılından itibaren ise Milli Savunma Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde öğretim görevlisi olarak görev yapmaya başlamış ve halen olarak görev yapmaktadır. Şehrimiz eşrafından Veysel ve Sabriye Kurtar’ın kızı Gülay Özkan ile evli olup 2 çocuk babasıdır.

Kas

"100. Yılda Atatürk" temalı şiir yarışmasında öğrencilerimizden  Buğlem Melek Avcı 1. ve Ebuzer Laçin  3. olarak bizleri gururlandırmışlardır.